Voor jongeren
door jongeren

Lights on Stage biedt acteerworkshops aan voor jongeren tussen 12 en 18 jaar. Leer op een speelse wijze theatertechnieken aan. Deze workshops worden gegeven door onze eigen monitoren.

Generic placeholder image

Acteren basis

Geïnteresseerd in acteren, maar beperkte ervaring? Onze basiscursus bevat alles wat je nodig hebt om op de planken te staan. Leer op basis van improvisatie hoe het voelt om op een podium te staan. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je alle remmen los laat.

Meer info »

Theater smaakmaker

Maak kennis met toneel op onze smaakmakerdagen. Een dag vol improvisatie, podiumgewenning en vooral plezier!

Meer info »

Acteren vervolg

Acteren basis reeds voltooid? Neem dan deel aan de vervolgcursus. Deze legt zich meer toe op het brengen van een theaterprocutie. Leer spelen met emoties in een drama, humor verpakken in een komedie en passie brengen in een monoloog.

Meer info »


Erkend en ondersteund

Lights on Stage maakt deel uit van 't Open Deurtje vzw die reeds meer dan 10 jaar erkend is als culturele vereniging door OpenDoek en Stad Brugge. De toneelvereniging bracht doorheen de jaren verschillende theaterproducties op de planken. Deze jeugdwerking wordt tevens ook ondersteund door de jeugddienst van Stad Brugge. Hierdoor kan u het inschrijvingsgeld deels betalen met jeugd-axi-bonnen. Meer info hierover op jeugddienstbrugge.be.